Турнирот во мал фудбал „Вевчани 2017“

Започна пријавувањето на екипи на Турнирот во мал фудбал „ Вевчани 2017“.

– Пријавување до 02.08.2017 г. до 19:00 часот
-Извекување на 02.08 2017 во 20:00 часот во Кафе Бистро ЗИ.
– Почетокот на турнирот е на 03.08.2017. ( Четврток )
– УЧЕСТВО 3000 денари
– Пријавувањето на екипи може да се да се врши на тел :
072 309 052 – Димче
078 576 743 – Горан
– Богат награден фонд!
-Финалниот натпревар е предвиден за ден 19.08.2017 по повод верскиот празник ” Преображение “

Social profiles