Илинден неработен за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека среда, 2 август, Денот на Републиката, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

 

Министерството им го честита Илинден на граѓаните.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани