Учебната година започнува на 4 септември

Министерството за образование и наука соопшти– новата учебна година во сите јавни основни и средни училишта почнува во понеделник, на четврти септември.

 

Учениците ќе си добијат продолжен распуст,ќе одморат уште неколку денови. Причина е што 1-ви се паѓа во петок. 

Social profiles