Вренцоска нов директор на „Охридско лето“

Министерството за култура вчера го разреши директорот на фестивалот Охридско лето, Оливер Арсовски.

Тој ја потврди оваа информација, но без коментар околу причините за разрешувањето. За нов вд директор е назначена Сузана Вренцоска, досегашниот портпарол на фестивалот. Вренцоска беше долгогодишен новинар во повеќе локални и национални медиумски куќи 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани