Започна реконструкција на зградата од поранешната касарна за префрлување на ООУ „Кочо Рацин“

Започнаа активности за реконструкција и адаптација на зградата од поранешната касарна во која ќе се префрли ООУ “Кочо Рацин”.

Зградата ќе биде опремена со сите неопходни модерни реквизити кои придонесуваат за подобрување на квалитетот и условите за следење на наставата.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани