Започна Вевчанско лето 2024

Со настап на Маја Стајмфорт од Уругвај, започна Вевчанско Лето 2024.

Свеченото отворање беше на плоштадот во Вевчани.  Организаторите најавуваат богата програмска содржина за сите генерации, концерти, театарски претстави, спорт фолклор изложби.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани