Вандали ги искршиле прозорите на реконстуираниот затворен базен во Струга

Пред самото отворање на реконструираниот затворен базен во Струга, непознати вандали искршиле прозорите.
-Еве како некои личности се среќни и благодарни за новиот пливачки базен кој сеуште не е ни официјално отворен и пуштен во употреба. Два-три дена пред големото отварање, денес имаме скршени прозорци со камен, и камења во базенот.
Се надевам дека овај вандалски чин за момент предизвика радост кај некого, напиша Сашо Коркутоски на Фејсбук директорт на подружницата ЕЛЕМ Струга.

 

Нема опис за фотографијата.

Можно е да е слика од пливање

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани