Во Вевчани се уредуваат нови паркинг места

Во Вевчани се уредуваат нови паркинг места.

-Во соработка со Црковниот одбор при храм Св. Никола Вевчани, денес започнавме со уредување и поплочување на просторот во Соборниот храм Св. Никола со бекатон плочки, а со цел уредување и обезбедување на повеќе паркинг места кои ќе ги користат како жителите на Вевчани, така и туристите, информира градоначалникот Спасе Кочоски.

Можно е да е слика од 2 луѓе

Нема опис за фотографијата.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани