Во Охрид филмот „Света Петка – Крст во пустина“

Во Охрид ќе се прикажува  филмот што со воодушевување го прими целиот православен свет – СВЕТА ПЕТКА – КРСТ ВО ПУСТИНА.

Охридската публика ќе има прилика да го погледне филмот на  04. 10. 2023 година во 18:00 часот. Локација Дом на култура ГРИГОР ПРЛИЧЕВ – ОХРИД
Влез: 100 ден.

Продажба на карти:

078 271 793
071 937 412

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани