Голем саемски попуст, платете 50% помалку до сертификат и учество на Мастер семинар работилница

Голем саемски попуст, платете 50% помалку до сертификат и учество на Мастер семинар работилница за изработка на нокти.

Светскиот бренд КОРАЛ НАИЛС ТАЧ конечно достапен и во Охрид. Станува збор за професионална линија на производи за изработка на нокти.

Наместо 6 999 денари, за учество во работилницата, професионално надградување и сертификат со големиот попуст за само 3499 денари.

Нема достапен опис
Елена Јовческа сопственик на Ен бјути салон

„Решив да застанам зад овој бренд, кој заслужено можам да потврдам дека е да без конкуренција. Сега како дел од тимот Ви претставуваме мастер левел ап семинар работилница која има еден вид на мала турнеа низ Македонија каде како мастер едукатор и добитник на прва награда нашиот мастер едукатор Наталија Павлович ке им даде шанса на сите што ќе се пријават да го почувствуваат светот на професионализмот и ќе им го покаже сито свое искуство зад кое стојат безброј едукации. Да не заборавам да ја споменам првата освоена награда на шампионатот во изработка на нокти во организација на Корал нелс Италија што се случи на 3 мај овој месец. Убавка Петков како менаџер и дистрибутер на брендот, голем професионалец и искусен претпиемач го препозна талентот и потенцијалот на ЕН Бјути студио вклучувајќи го целиот тим и заедно започнавме еден сериозен проект кој допрва ќе донесе уште поголеми успеси, вели Елена Јовческа сопственик на козметичкиот салон ЕН Бјути.

Нема достапен опис
Убавка Петров дистрибутер на Корал Неилс и Наталија Павловиќ бренд амасадор и едукатор

Семинарот во Охрид ќе се одржи во хотел Престол на 11 јуни. Пријавете се што поскоро, бидејќи местата се ограничени.
Мастер семинар работилници ќе има и во други градови:
28.05 Скопје Ресторан Лове – sold out (работилницата во Скопје е веќе пополнета)
04.06 Прилеп Хотел Кристал Палас
11.06 Хотел Престол
11.06.2023 во Охрид

За квалитетот на брендот Корал наилс тач повеќе на претходната објава.

Првичната цена беше 6999 денари, искористете го саемскиот попуст од 50%.

Пријавете се на тел: 074222917

Нема достапен опис

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани