Градоначалникот Кочоски на увид на градежните работи

Градоначалникот на Вевчани, Спасе Кочоски на увид на градежните работи.
-Започнавме со градежни активности за реконструкција на преостанатиот дел од канализационата линија Трафо-Бубаној-Смолејца. Воедно ги известуваме граѓаните кои живеат на овој патен правец и кои сообраќаат на истиот да ги користат алтернативните улици, информираат од општина Вевчани.
Можно е да е слика од 6 луѓе и дрво
Можно е да е слика од 4 луѓе
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани