Комплетна реконструкција на санитарните јазли во ООУ „Братство Единство“

Извршена е комплетна реконструкција на тоалетите во централниот објект на ООУ “Братство-Единство”. Инвестицијата е во вредност од 1.387.392 денари, а средствата се обезбедени од буџетот на Општина Охрид. Продолжуваме посветено да работиме за подобрување на условите за учениците во основните и средните училишта.

Можно е да е слика од текст

Можно е да е слика од текст

Можно е да е слика од лизгачка врата и текст

Можно е да е слика од текст

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани