Нова ограда на црквата Света Богородица во Завој

Екипа на ЈП Градски Пазар Охрид во соработка со Општина Охрид , постави метална заштитна ограда во должина од 70 метри во дворот на црквата св.Богородица во село Завој.

Можно е да е слика од планина

Можно е да е слика од мршојадец и текст

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани