Партерно се уредува улицата „Боро Шајн“

Со средства на Општина Охрид партерно се уредува улицата “Боро Шајн” кај НУ Завод и музеј.

-„На улицата се поставуваат камени плочи додека претходно се постави нова водоводна линија со која се подобрува водоснабдувањето на жителите“, информира градоначалникот на Охрид Кирил Пецаков.

Можно е да е слика од 5 луѓе, Стари мост и улица

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани