Се гради канализационата линија Трафо- Смолејца во Вевчани

Течат градежните активности на канализационата линија Трафо- Смолејца во Вевчани.

На половина сме со градежните активности околу изградбата на канализационата линија Трафо-Бубаној-Смолејца, информира градоначалникот на Вевчани Спасе Кочоски.

Нема опис за фотографијата.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани