Се изведува нова водоводна линија во населбата Рача

Екипи на ЈП „ВОДОВОД“започна со изведба на нова водоводна линија во населбата Рача.
Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, се поставува цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф90 мм во должина од 386 метри.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани