Спортски ден во ОУ „Живко Чинго“

По повод 143 години од раѓањето на македонскиот револуционер и великан Тодор Александров, ОУ „Живко Чинго“ и Сојуз за училишен спорт – Охрид организираа спортски ден за учениците во основните училишта во Општина Охрид.
Наградите ги подели градонаалникот Пецаков.
-Мене ми припадна честа да ги доделам наградите за најуспешните од денешниот спортски ден. Натпревари се одржаа во дисциплина фудбал, баскет, шах и пинг понг. Уште еднаш им честитам на сите учесници и организаторите и ветувам дека Општина Охрид постојано ќе им биде поддршка и ветар во грб во организацијата на вакви манифестации, истакна Пецаков.
Можно е да е слика од 11 луѓе
Можно е да е слика од 13 луѓе, луѓе играат фудбал, луѓе играат американски фудбал и текст
Можно е да е слика од 7 луѓе, луѓе играат фудбал, луѓе играат американски фудбал и луѓе играат тенис
Можно е да е слика од 6 луѓе, дете и текст
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани