Улицата ,,Димитар Влахов” затворена за сообраќај

Заради изведување на градежни активности, утре на 04.10.2023 година (среда) ќе биде затворена за сообраќај улицата „Димитар Влахов“, на потегот од пресекот со

улица „Караорман“ до пресекот со улица „Јане Сандански“. Сообраќајот на овој потег од улицата ќе биде прекинат во периодот од 7 часот до завршување на градежните активности.

Местото на изведување на градежните работи ќе биде соодветно означено и обележано.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани