Уредено новото детско игралиште во склоп на ОУ “Св. Климент Охридски”

Комплетно завршено уште едно детско игралиште. Новото детско игралиште е во склоп на ОУ “Св. Климент Охридски”.

Опремено е со детски реквизити соодветни за повеќе возрасти и постсвена е специјализирана гумирана подлога.
Со ова детско игралиште и повеќенаменското кое пред нецела година комплетно го реконструиравме се овозможи овој дел од градот да добие содржина за сите возрасти, информира градоначалникот Пецаков.

Нема опис за фотографијата.

Нема опис за фотографијата.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани