ФОТО: Во весела атмосфера Охрид ја дочека Новата 2024 година

Во весела атмосфера синоќа охриѓани и бројните туристи на градскиот плоштад ја дочекаа Новата 2024 година.

Бројните музички имиња приредија богата забава, а на полноќ  имаше и спектакуларен огномет.

Можно е да е слика од 2 луѓе, осветлување и толпа

Можно е да е слика од осветлување, новогодишна елка и толпа

Можно е да е слика од 8 луѓе и толпа

Можно е да е слика од 6 луѓе, осветлување и толпа

Можно е да е слика од 3 луѓе, звучник, саксофон и хармоника

 

Можно е да е слика од 5 луѓе, саксофон, звучник и труба

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани