ФОТО: Прекрасна снежна идила во Вевчани

Снегот ја обеле Јабланица. Прекрасна снежна јануарска идила во Вевчани.

Фотографии на Ѓорѓи Влајнкиноски:

 

Можно е да е слика од скијачка падина, арктички и текст

Можно е да е слика од новогодишна елка

Нема опис за фотографијата.

Нема опис за фотографијата.

Нема опис за фотографијата.

Можно е да е слика од 1 лице, скијачка падина и магла

Можно е да е слика од 1 лице и текст

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани