Цвеќе за жените во Градскиот пазар Охрид

Цвеќе за жените пазарџии во Градскиот пазар Охрид.
Директорот на ЈП Градски Пазар Охрид, Александар Попоски,симболично во чест на празникот,како знак на почитување и внимание,подели рози на припадничките на понежниот пол.

Можно е да е слика од 2 луѓе и луѓе што стојат

-Ова е традиционална активност беше доделено цвеќе на нашите долгогодишни соработнички во градскиот пазар,  како и на случајните минувачки кои беа затекнати денес околу градскиот пазар!
ЈП Градски Пазар Охрид го честита меѓународниот ден на правата на жените и ја поздравува улогата на жената во сите аспекти на животот, велат од јавното претпријатие.

Можно е да е слика од 2 луѓе и луѓе што стојат

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани