11 Октомври неработен ден за сите граѓани

 

Среда, 11-ти октомври , Ден на народното востание ќе биде неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

 

 

До крајот на годината следуваат уште два неработни дена за сите граѓани, а дополнително е што се и продолжени викенди.

 

Неработни се:
• 23 октомври (понеделник), Ден на Македонската Револуционерна Борба.
• 8 декември (петок), “Св. Климент Охридски”.

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани