Во Охрид средба Груевски-Орбан-Јанша

Денеска во Охрид средба остварија лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, премиерот на Унгарија Виктор Орбан и поранешниот премиер на Словенија и лидер на најголемата партија во Словенија (СДП)Јанез Јанша. (more…)
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани