Новогодишни подароци за згрижените на геријатрија

Старите лица во Геријатриското одделение при Општа болница Охрид денес беа посетени од волонтерите на Црвен крст Охрид и раководството на Општата болница при што им беа доделени бројни подароци...

Полицијата и угостителите заедно за безбеден Охрид за време на празниците

По неодамнешните средби со службите во локалната и со агенциите за обезбедување посветени на мерките за побезбеден Охрид за време на претстојните празници,СВР Охрид имаше координативен состанок и со претставници...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани