Да се отстранат пловните објекти од „Сараиште“ и „Канео“

Општина Охрид упатува апел до сопствениците на пловни објекти (кајчиња) кои се лоцирани на крајбрежниот појас на локалитетите „Сараиште“ и „Канео”, истите да ги отстранат во најбрз можен рок. (more…)
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани