Дете од Лескоец искасано од куче скитник

Малолетно дете каснато од куче скитник во Лескоец.

На 03.05.2022 година во СВР Охрид, Б.Ѓ.(39) од охридското село Лескоец пријави дека на локален пат во селото неговиот малолетен син бил нападнат и каснат од куче скитник.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани