Д-р Александар Попоски три децении дел од тимот на струшка нефрологија

Примариус доктор Александар Попоски, специјалист по интерна медицина, супспецијалист нефролог повеќе од дри децении е дел од тимот лекари во Специјализираната болница за Нефрологија во Струга. Последните пет години, како...

Виа Фарм аптеки со едукативни трибини за подигнување на свесноста за ракот на дојка

Виа Фарм аптеки со  едукативна трибина ИНФОРМИРАЈ, ИНСПИРИРАЈ И ПРОВЕРУВАЈ се вклучува во одбележувањето на месец октомври посветен за подигнување на свосноста за ракот на дојка. Трибини ќе се одржат...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани