Фото+Видео: Отворена првата „AdriaPower“ филијала во земјава со седиште во Струга

Отворена првата „AdriaPower“ филијала во земјава со седиште во Струга. Станува збор за најдоверливиот  партнер во соларната индустрија во Европа со претставништва во Словенија, Хрватска, Германија и Шведска. Дистрибуција на...

Четвртооделенците од ОУ „Христо Узунов“ во посета на општина Охрид

Градоначалникот на Општина Охрид ,Кирил Пецаков во придружба на Секретарот, Александар Китески  денеска во големата сала на општинската зграда ги прими четвртоодделенците од ООУ „Христо Узунов“. На средбата младите се...

Општина Охрид и ФТУ потпишаа Меморандум за соработка

Градоначалникот на Општина Охрид, Кирил Пецаков и проф. д-р Снежана Дичевска, декан на Факултетот за туризам и угостителство при Универзитетот „Св. Климент Охридски“,  денеска потпишаа меморандум за соработка. Соработката подразбира...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани