Во посета на Општина Охрид учениците и професори од Белгија, Шпанија и Турција

Во рамките на програмата Еразмус, што вклучува размена на ученици и работа на заеднички проекти од различни земји во Европа, денес во посета на Општина Охрид беа учениците и нивните...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани