Започна реконструкцијата на дел од локалната улица Трафо-Бубаној-Смолејца

Во Вевчани започнува реконструкцијата на дел од локалната улица Трафо-Бубаној-Смолејца. -Започнавме со градежни активности за реконструкција на дел од локална улица Трафо-Бубаној-Смолејца, на потегот од раскрсница Попој до Смолејца.Продолжуваме посветено...

Градоначалникот Пецаков го честита Рамазан Бајрам

Во пресрет на големиот верски празник Рамазан Бајрам, градоначалникот Кирил Пецаков. упати  честитка до граѓаните на Охрид со исламска вероисповед. – Ви  посакувам овој голем  празник  да го поминете во добро...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани