Започна реконструкцијата на дел од локалната улица Трафо-Бубаној-Смолејца

Во Вевчани започнува реконструкцијата на дел од локалната улица Трафо-Бубаној-Смолејца.

-Започнавме со градежни активности за реконструкција на дел од локална улица Трафо-Бубаној-Смолејца, на потегот од раскрсница Попој до Смолејца.Продолжуваме посветено за подобрување на локалната патна инфраструктура, вели градоначалникот Спасе Кочоски.

Можно е да е слика од дрво, пат, трева, планина и магла

Social profiles