Струга подготвена за Ѓурѓовденската литија

Наближува еден од најраскошните и највеличествени православни настани кај нас - СТРУШКАТА ЃУРЃОВДЕНСКА ЛИТИЈА, која традиционално, на 7-ми мај, секоја година, го привлекува вниманието на целиот православен свет. Илјадници верници...
Social profiles