ООУ „Братство Единство“ доби грант во износ за реновирање на спортската сала

Во рамки на проектот „Градиме нови мостови“ финансиран од Фондот за интегрирано образование на ОБСЕ, ООУ „Братство Единство“ доби грант во износ од 338.865 денари кои беа искористени за реновирање...

IX Меѓународна поетска манифестација „Охридски поетски бисер“

Се подготвува IX Меѓународна поетска манифестација „Охридски поетски бисер“. Манифестацијата ќе се одржи на  - 29.6.2024 година, Објавувен  конкурс за поетска творба на слободна тема, само една песна до 24...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани