Изложба на фотографии и проекција на филм во чест на просветителите

Во рамки на свечената програма за одбележување на 24. Мај Денот на сесловенските просветители Кирил и Методиј вчеравечер во УИНТ „Св. Апостол Павле“ се одржаа два културни настани организирани од...

Се поставува заштитна ограда на улицата „Шопев мост – Здравствен дом Вевчани“

Се поставува заштитна ограна на улицата „Шопев мост - Здравствен дом Вевчани". -Денес поставуваме заштитна ограда на локалната улица "Шопев мост - Здравствен дом Вевчани", со цел поголема безбедност во...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани