Се поставува заштитна ограда на улицата „Шопев мост – Здравствен дом Вевчани“

Се поставува заштитна ограна на улицата „Шопев мост – Здравствен дом Вевчани”.

-Денес поставуваме заштитна ограда на локалната улица “Шопев мост – Здравствен дом Вевчани”, со цел поголема безбедност во сообраќајот, информираат од локалната самоуправа.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани