Охрид домаќин на 18 от Конгрес за физичко образование и спорт

Охрид домаќин на 18 от Конгрес за физичко образование и спорт. Тридневната конференциска програма е подготвена од страна на Европската федерација на спортски педагози во соработка со Факултетот за Физичко...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани