Учениците од угостителско најдобри на натпреварот „Young Cheff Struga“

Деновиве  на градскиот плоштад во Струга се одржа натпревар по угостителство и туризам - готвачи со наслов „Young Cheff Struga“ во организација на СОУ„Нико Нестор“- Струга. Учениците Никита Мишевски, Валентин...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани