41% преброени: 9400 за Силјаноска, 4000 за Пендаровски

Во Охрид според податоците на ОК на Вмро Дпмне од 41 % од преброени гласови 9400 се за Гордана Симјановска а 4000 за Стево Пендаровски.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани