Александар Китески нов директор на „Охридски Комуналец“

На лично барање за повлекување од функцијата на досегашниот В.Д. директор на Јавното претпријатие „Охридски комуналец“, Елена Скрческа, градоначалникот Никола Бакрачески според своите законски овластувања и надлежности, за нов В.Д. директор на ЈП „Охридски комуналец“ го именува Александар Китески.

 

Александар Китески е дипломиран правник со долгогодишно искуство во областа на правните работи, до сега вработен во Секторот за правни работи на Општина Охрид.

 

Social profiles