Александар Китески нов директор на „Охридски Комуналец“

На лично барање за повлекување од функцијата на досегашниот В.Д. директор на Јавното претпријатие „Охридски комуналец“, Елена Скрческа, градоначалникот Никола Бакрачески според своите законски овластувања и надлежности, за нов В.Д....
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани