Одбраната тактизира одложено судењето за убиството на Димитар

Одбраната на обвинетиот за убиството на  Димитар Матилоски тактизира. На денешното рочиште не се појави адвокатот на обвинетиот турист од Кралјево, па рочиштето мораше да биде одложено. (more…)

Наумоски со своја теорија за бројните земјотреси

По повод, повеќе неделните земјотреси што се чувствуваат во сливното подрачје на Охридското езеро, и кои кај граѓаните и туристите предизвикуваат страв, вознемирување со големи загрижувачки предупредувања за судбината на...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани