ЦЈЗ со апел да не се слават полуматури

Центарот за јавно здравје апелира да не се прават  полуматури и било какви семејни прослави. Епидемиолошката состојба во Охрид од ден во ден е посложена. 

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани