Цветомир Угриноски кандидат за градоначалник на Вевчани

Се уште актуелниот градоначалник на Вевчани, Цветомир Угриноски, е кандидат за градоначалник на Вевчани.

Кандидатурата, на својот ФБ профил го потврди Угриноски, кој напиша:Почитувани сограѓани Вевчанци и официјално Ве известувам дека ќе бидам повторно кандидат за Градоначалник на најубавата општина во Македонија. Продолжуваме.
на денешната прес конференција генералниот секретар на партијата Христијан Мицкоски,рече:Цветомир Угриновски, успеа една од најмалите општини-Вевчани, да ја стави на мапата на најголеми туристички и културни дестинации на државата, за што придонес има неговата досегашна работа и посветеност на подигање на условите за живот. ВМРО-ДПМНЕ се водеше исклучиво според личниот и професионалниот капацитет на кандидатите, нивниот досегашен придонес, но и визијата за локалниот развој во општината во која се кандидира. Сите кандидати уживаат углед, кредибилност и поддршка помеѓу граѓаните што е гаранција за напредок и реализација на бројни проекти во интерес на локалната заедница. Ние нудиме концепт на работа, чесност, отчетност и одговорност. Ние за разлика од СДС не нудиме лаги и манипулации кои на крајот од секој мандат се паметат како нереализирани ветувања и празни зборови на хартија,

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани