Да го поддржиме Марко, сите на пладне на плоштад!

Иако Марко не го оствари својот сон, тој останува нашиот херој. Синоќа го прекина соло маратонот, но ја поткрена свеста за грижа на луѓето со ретки болести.

 

Да го поддржиме нашиот Марко, сите н пладне на градскиот плоштад. 

 

-„Единствено со СИЛНА ВЕРБА човек може да успее во сето она што го сака и затоа Марко не се откажува туку ќе продолжи да ги остварува своите соништа! Марко е оној кој ни покажа на сите нас како се поместуваат границите…за повисоки ЦЕЛИ…за РЕТКИТЕ!
Денес СИТЕ да честитаме за успехот на МАРКО и да се приклучиме за подигнување на свеста за ЛИЦАТА СО РЕТКИ БОЛЕСTИ!

Од 12h почнува продажбата на хуманитарните маички, а во 14h МАРКО ќе не поздрави на Пристаниште.

Сите кои имате обезбедено место на бродот за крстарење за поддршка на МАРКО ве очекуваме во 15h“, пишуваат од тимот на Марко.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани