Да се отстранат паркираните возила во населба „Христо Узунов“

Од утре 24.03.2022 година (четврток) во населбата „Христо Узунов“ на кракот кон кулите и кон ординација „Д-р Алексиески“ ќе се изведуваат градежни активности.

 

Се замолуваат жителите на населбата и граѓаните кои гравитираат на овој потег да ги отстранат паркираните возила заради напречено и безбедно одвивање на градежните активности.

Градежните активности ќе ги изведува ДООЕЛ „Маркоски“.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани