Денес сончево за утре се најавуваат интензивни врнежи од дожд

Денес сончево за утре се најавуваат интензивни врнежи од дожд.

 

Времето во Охрид денес сончево со доумерена облачност со температура во интервал од 3 до 9 степени. За утре се најавуваат интензивн врнежи од дожд. Викендот повторно сонце со температиру од 0 до  степени а од понеделник повторно сонце и пораст на температурите до 12 степени. 

Фото Мери Нанче

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани