Дезинсекција во општина Вевчани

Општина Вевчани денес ќе врши дезинсекција.

 Се информираат   пчеларите да ги заштитат пчелите поради   престојната превентивна систематска дезинсекција за уништување на комарците на подрачјето на општина Вевчани.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани