Доктор Горан Балевски е нов директор на болницата во Охрид

Нов директор на охридската болница е хирургот-уролог Горан Балевски, извести денес министерот за здравство Венко Филипче.

 

Балески доаѓа на местото на Славица Малеска Стојадиновиќ, која деновиве е разрешена поради пропусти во случајот со починатата жена од Горно Татеши.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани