Фер плеј е првиот охридски клуб во фудбал и други екипни спортови кој стаа државен првак

Го имаме шампионот во нашиот регион.
Екипата на Фер плеј Охрид во 2015 генерација која е исклучително талентирана, стана државен првак на Македонија.Во конкуренција од 120 екипи од цела Maкедонија.
Фер плеј е првиот охридски клуб во фудбал и други екипни спортови кој стаа државен првак.

 

Social profiles